Popust 10% za onlajn rezervacije!

Unesi kod: KIKI

Blog i vesti

5 stvari koje treba proveriti prilikom odabira prevoznika

by | jun 13, 2021 | Korisni saveti

Mnogi naši klijenti i poznanici su podelili sa nama svoja neprijatna iskustva sa ovakvim načinom prevoza na aerodrom. Vodjeni time odlučili smo da podelimo sa tobom 5 veoma važnih stvari koje treba proveriti prilikom odabira prevoznika.

1.Da li je legalno registrovana firma i koliko dugo se bavi ovim poslom?

Kada je u pitanju neregistrovani prevoznik nemaš apsolutno nikakve garancije da ćeš dobiti uslugu onakvu kakvu si platio/la u smislu kvaliteta, ispravnosti, bezbednosti vozila i stizanja na vreme. Takodje, mogućnost žalbenih i pravnih postupaka je u većini slučajeva neizvodljiva.

2.Da li je iznajmljeni auto sa vozačem samo tvoj ili je u pitanju grupna vožnja za koju ti nije rečeno?

Nije redak slučaj da dvoje ili troje putnika koji putuju zajedno zahtevaju putnički auto sa vozačem samo za sebe jer se ukupna cena po osobi poklapa sa cenom samog vozila, ali ih na adresi dočeka kombi sa grupnom vožnjom, obilaskom još nekoliko adresa, jurnjavom autoputem da bi se stiglo na vreme i dolaskom na check-in u zadnji čas.

3.Da li su u mogućnosti da vam izdaju validan račun?

Samo ukoliko imaš validan račun, imaš i mogućnost pokretanja postupka za ostvarivanje svojih prava u slučaju da ne dobiješ ono što je plaćeno i dogovoreno.

4.Da li imaju dezurnog vozača i vozilo kojim te mogu odvesti na vreme na aerodrom u slučaju nepredvidjenih okolnosti kao kvar na vozilu, saobraćajna nezgode i slično?

Prevoznik sa dobrom reputacijom mora imati rezervni plan kako da te odveze na vreme na aerodrom u slučaju nepredvidjenih okolnosti!

5.Da li prevoznik ima osiguranje trećih lica/putnika u slučaju nezgode?

Ovo je stavka od izuzetne važnosti, ali ne garantuje da je firma registrovana.

Prema tome, obavezno proveri sve navedene stavke u ovom postu, raspitaj se, pretraži internet i pogledaj komentare.

Ukoliko imaš dodatnih predloga, biće nam veoma drago ako ih objaviš u komentarima i vrlo rado ćemo ih uključiti u jednom od narednih postova.

Hvala na poverenju i prijavi se za prijem naših vesti, promocija i korisnih saveta,

 

Mihaela Selgrad

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.