Popust 10% za onlajn rezervacije!

Unesi kod: KIKI

Visa
Master card logo
Maestro card logo
Maestro card logo
verified by visa
Master id check
OTPbankalogo

1. Odaberi tip usluge: distanca (vožnja po želji) ili fiksne cene (aerodromski i medjugradski prevoz), unesi dodatno vreme (čekanje) i usputne destinacije klikom na plus.
2. Odaberi vozilo.
3. Unesi svoje detalje, kontakt, detalji putovanja, opciono adresu za naplatu, u nerelevantna polja unesi: n. Odaberi način plaćanja.
4. Proveri sve detalje, unesi kod za popust, rezerviši, potvrda da je tvoja rezervacija primljena stiže mejlom.

Važno!

Ako putujete na aerodrom uzmite u obzir da morate biti tamo minimum 3 sata pre poletanja!

Molimo vas da pre plaćanja sačekate mejl od Ki-Ki d.o.o. sa potvrdom da je rezervacija prihvaćena i ponovo proverite da li su tačni svi vaši lični podaci i detalji putovanja.

U istom mejlu na dnu teksta nalaziće se link koji će vas odvesti na stranicu za plaćanje da obavite uplatu vaše rezervacije.

Ako se formular za rezervacije nije pojavio ispod ovog teksta, ponovo pokrenite ovu stranicu ili kliknite OVDE.

Ukupna distanca 0 km
Ukupno vreme 0 č 0 m
Izaberi vozilo
Izaberi detalje vožnje Unesi kontaktne podatke
Izaberi vozilo Pregled rezervacije

Sporazumi

Izjavljujem da su mi jasni svi uslovi servisne usluge ponudjene od strane KIKI d.o.o. Novi Sad i odabrane od strane mene. Takodje mi je jasno da odabranu i plaćenu uslugu mogu otkazati iz bilo kojih razloga u kojem slučaju je KIKI d.o.o. u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će OTP banka Srbija a.d. Novi Sad obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice u sledećem iznosu: 100% uplaćenih sredstava ukoliko je usluga otkazana najkasnije 24 sata pre isporuke; 50% uplaćenih sredstava ukoliko je usluga otkazana unutar 24% pre isporuke ne kasnije od 2 časa ili ukupnog vremena trajanja vožnje u zavisnosti šta je duže; u slučaju otkazivanja u poslednjem momentu (izvan gore navedenih perioda) ili nepojavljivanja KIKI doo zadržava 100% uplaćenog iznosa. Takodje mi je jasno da će OTP banka Srbija a.d. Novi Sad ovaj zahtev izvršiti u najkraćem mogućem vremenu, ali realan povraćaj sredstava na samu platnu karticu obavlja banka izdavaoc (banka koja je korisniku izdala platnu karticu) te OTP banka Srbija a.d. Novi Sad ne može ni na koji način da utiče na brzinu ove aktivnosti.
Unesi kontaktne podatke Rezerviši sad

Hvala na rezervaciji

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Šeruj ovo :)