Popust 10% za onlajn rezervacije!

Unesi kod: KIKI

Ko smo mi?

Mi smo KIKI doo iz Novog Sada, preduzeće za transport putnika koje već 20 godina postavlja standarde u svojoj branši!

Pružamo usluge individualnog i grupnog transporta putnika na dugim i kratkim relacijama, u obliku najma vozila sa vozačem

Počeli smo se baviti ovim poslom kao mala porodična firma 2001. godine sa jednim malim vozilom marke Citroen Berlingo. Zahvaljujući predanom radu i podršci cele porodice uspeli smo da vremenom povećamo broj i kvalitet vozila, i da tokom poslednjih dvadeset godina ne samo opstanemo pored velikih igrača, nego i da na tržištu postanemo prepoznatljivi  po najpouzdanijoj i najkvalitetnijoj usluzi koju pružamo.

Zahvaljujući prethodnom dugogodišnjem iskustvu u turizmu i prevozu putnika, standarde usluga u svojoj branši podigli smo  na najviši nivo. 

Biće nam zadovoljstvo da te upoznamo i ulepšamo tvoje putovanje.

Hvala ti što koristiš naše usluge!

Olivera i Petar Inić – suosnivači KIKI doo.

KIKI flota Renault Trafic
KIKI flota Skoda Superb

Najkvalitetnija vozila

Sva naša vozila su kupljena isključivo kao nova, sa Škodom Superb kao osnovom našeg standarda!

Naša misija je da, profesionalnom uslugom i standardima koje već dvadeset godina postavljamo u individualnom i grupnom prevozu putnika, pokažemo da ovakav vid putovanja može biti izuzetno udoban, prijatan, zabavan, bezbedan i pouzdan.

Pružanjem usluga iznad očekivanja naših klijenata, mi kontinuirano popravljamo opštu percepciju o privrednoj branši kojoj pripadamo.

Kao društveno odgovorna organizacija definisali smo viziju sa ciljem prelaska na vozila koja za pogon koriste obnovljive izvore energije, čim se za to uspostave pravni, komercijalni i tehnički uslovi u Srbiji.

Kao uslužni servis: da omogućimo individualni i grupni prevoz putnicima kroz najam vozila sa vozačem, pružajući najbolju uslugu.

Kao organizacija: da omogućimo sebi i svojim zaposlenima stabilan posao i dovoljno sredstava za dostojanstven život naših porodica.

Klijenti o nama

Tačno na vreme, prijatna vožnja, ljubazan vozač, za svaku preporuku!

Aniko H. - Budapest

Prostran i udoban auto, prijatna vožnja i vozač. Dobar internet zahvaljujući kojem su nam deca bila mirna tokom cele vožnje 🙂  

Odlična usluga u svakom pogledu!

Mirko S. - Amsterdam

Usluga za preporuku. Sve je bilo kako je i dogovoreno. Vozač nam je dao i nekoliko dobrih saveta za obilazak Budimpešte.

Jovan A. - Novi Sad

Šeruj ovo :)